Mire alkalmas a BEFARD tb5000 pókdaruja?
Hírek

Mire alkalmas a BEFARD tb5000 pókdaruja?

Mire alkalmas a BEFARD tb5000 mini pókdaru?

 

Projektjeink során egyre gyakrabban van igény a TB5000 mini darura. Sokoldalúan felhasználható, könnyen szállítható, nem szükséges hosszú felállítási idő, gyors és biztonságos munkavégzést tesz lehetővé, kiváltképpen üvegezési feladatokra, de más kivitelezési munkákra is alkalmas. Például acélszerkezet építés, szendvicspanel installálás, konténer telepítés, jakuzzi emelés stb...

Különleges kialakításának köszönhetően szűk, nehezen megközelíthető helyeken, egyenetlen terepviszonyok közt is bevethető. 

Elektromos motorja lehetővé teszi beltéren történő használatát is. 

Tekintse meg  REFERENCIÁINKAT használat közben a Galériában a sokoldalú felhasználást biztosító minidaruról!

A darubérlés sokak számára jelenthet megoldást, ha nehéz tárgyakat akarnak több emelet magasban mozgatni. A BEFARD tb5000 lánctalpas minidaru egy igen mobilis és agilis eszköz, amely a daruzás során kiemelten biztonságos és hatékony munkavégzést tesz lehetővé szakképzett személyzettel. A precíz illeszkedés garantált a vákuum technológiának köszönhetően. Kompakt méretei miatt igen szük helyen is telepíthető, és képes probléma nélkül nehéz ablakok, tárgyak helyére emelését megvalósítanu kül- és beltéren egyaránt. 

 

Keressen minket bizalommal és kérjen ajánlatunkat és mi segítünk megoldani építkezési akadályait - info@befard.hu, +3620/277-8310

    

 

BEFARD tb5000 lánctalpas pókdaru - A pókdaruk felhasználási területei meglehetősen sokrétűek.

Néhány példa a leggyakoribb esetekből:

  • nagyméretű üvegtáblák emelése
  • gépek mozgatása épületen belül
  • építőanyagok emelése olyan területeken, ahova az autódaruk nem férnek be
  • építőanyagok mozgatása födémen talpalva, ami az autódaruk tömegét nem bírja el
  • bontási munkálatoknál épületek tetejére talpalva - bontási anyagok lejuttatása a talaj szintre
  • jakuzzik, medencék daruzása
  • ipari gépek, klímák, páncélszekrények költöztetése
  • kemencék telepítése
  • kertészeti elemek daruzása
  • szobrok daruzása
  • pergolák telepítése
  • konténerek telepítése

 

A mini daruk főként nyugaton és a távol keleten elterjedt technológiának számító emelőgépek, azonban ezek a gépek is egyre nagyobb tért kezdenek hódítani hazánkban, a megnövekedett építőipari igények kapcsán. A pókdaruk másik kedvelt felhasználási területei a szerelő ipar és a modern filmgyártás. A BEFARD egyedüli magyarországi partnereként nemcsak a gépek bérbeadásával foglalkozunk, hanem azok értékesítésével is.

Fő termékválasztékunk magában foglalja a HDS rakodódarukat - 3,5 tonnáig könnyű tehergépjárművekhez és pótkocsikhoz, valamint üvegszállító- és szerelőgépekhez - különböző anyagmozgatókat, mini darukat és vákuumfogókat. Gépeink már a gyártási szakaszban számos szilárdsági és minőségi teszten mennek keresztül.

Minden BEFARD termék megfelel a gépekről szóló minőségbiztosítási alapelvnek, Termékeink az Európai Unió által meghatározott CE jelöléssel vannak ellátva. Küldetésünk, hogy személyre szabott és megbízható megoldásokat nyújtsunk az áruk rakodására és szállítására. Az általunk gyártott eszközöket magas fokú használhatóság és teherbírás, valamint kiváló ár/érték arány jellemzi. 

A BEFARD megbízható partner mindenki számára, aki értékeli a megbízhatóságot, a funkcionalitást és a hatékonyságot! Magyarországon termékeink és szolgáltatásaink minőségét az Etalon Zala Kft. garantálja. 

 

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?