,,Vitrinbe,, zárt árnyékoló
Hírek

,,Vitrinbe,, zárt árnyékoló

,,VITRINBE ZÁRT ÁRNYÉKOLÓ,,


Ma már számos árnyékolástechnikai megoldás létezik, melyeknek mind egytől-egyig megvan a maga előnye, azonban 1 dolog közös bennük: jellemzően nehéz a tisztántartásuk. Sem egy redőny takarítása vagy egy reluxa portalanítása nem tartozik a háziasszonyok kedvencei közé. Azonban erre is van megoldás:
Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egy vitrint építenek be az ablak helyére  hanem egy több rétegű üvegezés esetén az üvegek közé helyezik be az árnyékolót, melyhez nem jut be a por. 
A kapcsolt szárnyú ablakoknál az árnyékolás egyedülálló módon a szigetelő üvegen kívül, egy harmadik üvegréteg által lezárt térben helyezkedik el, már onnan vissza verve a nap meleg sugarait.
De hogy milyen előnyökkel bírnak még az internorm kapcsolt szárnyú nyílászárói?

 

ELŐNYEI:

  • a 3+1 üvegréteggel kiemelkedő hő- és hangszigetelés érhető el
  • nem kell külön takarítani az árnyékolót
  • nem zörög, ha fúj a szél
  • megspórolja az árnyékoló beépítési költségeit
  • akár napelemmel is lehetséges az árnyékoló távirányítású működtetése, így áramot sem kell odavazetni

 

Az Internorm kapcsolt szárnyas ablakai egyedülállóak az ablakpiacon. Mert ezeknél az ablakoknál az árnyékoló és a belátás elleni védelem az üvegek közé van beépítve. Jelenleg két különböző műanyag-alu kapcsolt szárnyú modellünk van, a KV 440 és a KV 350 különböző designstílusokban, valamint egy fa-alu kapcsolt szárnyú ablak, a HV 450, amit szintén többféle designstílusban választhat. A kapcsolt szárnyú ablak különösen alkalmas az utólagos beépítésre, mivel nem kell külön árnyékolást beépíteni. Azokhoz a homlokzatokhoz is, ahová nem szabad redőnyt felszerelni, a kapcsolt szárnyú ablak ideális megoldás, mivel semmilyen kiegészítő építési előkészület nem szükséges.

 

         

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?