I-tec Decor
Hasznos információk

I-tec Decor

Pillantás a jövő otthonába: Az Internorm büszkén mutatja be az I-tec Decor-t, egy iránymutató digitális nyomtatási technológiát, amely forradalmasítja a belső ablakprofilok kialakítását. A tintasugaras nyomtatókhoz hasonlítható I-tec Decor egyedi testreszabást tesz lehetővé, mely tökéletesen illeszkedik a bútorokhoz, padlóhoz vagy ajtóhoz. 

 

 

A belső ablakprofilok felületei az I-tec Decor segítségével testre szabhatók, hogy illeszkedjenek bútoraikhoz, padlójához vagy ajtóihoz. Az új digitális nyomtatási technológia a tintasugaras nyomtatóhoz hasonlóan működik, s még több egyediséget tesz lehetővé az Ön személyes álomotthonának kialakításához. Az I-tec Decor designt több rétegben viszik fel a műanyag profilok belső oldalára, és további fedőrétegekkel védik meg az UV-sugárzástól és a kereskedelemben kapható tisztítószerek használatától. az I-tec Decor digitális nyomdatechnológiának köszönhetően tizenegy különböző dizájnt kínálunk Önnek a KF310, KF410 és KS430 rendszerekhez, amelyek harmoniksan illeszkednek az Ön belső terébe.

 

Előnyei:

  • 11 különböző dizájn személyre szabott tervezési lehetőségeket kínálva
  • A KF310, KF410 műanyag ablakok, valamint a KS430 emelő-toló ajtó belső oldalára

 

A mintát több rétegben viszik fel a műanyag profilokra, és fedőréteggel védik az UV-sugárzástól és a kereskedelemben kapható tisztítószerektől. A KF310, KF410 és KS430 rendszerek tizenegy különböző mintájával az I-tec Decor harmonikusan illeszkedik a belső terekbe, és személyre szabott életteret teremt. 

 

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?