Hogyan működik az emelő-toló erkélyajtó?
Hírek

Hogyan működik az emelő-toló erkélyajtó?

A nagyfelületű üvegezések több fényt engednek be és megtöltik élettel a helyiséget. Zökkenőmentesen csúszik a keret az oldalsó fix részre. Lazán és a gyerekek által is könnyedén nyithatók a nagy üvegelemek. Nincsenek terjedelmes ajtók, amik belógnak a térbe, nincsenek ajtószárnyak amik értékes négyzetmétereket rabolnak el.

Mi egy emelő-tolóajtó működési elve?

Az emelő-toló erkélyajtó egy fix elemből, valamint egy tolható szárnyból áll. A két elem egymáshoz képest eltolt síkban helyezkedik el. A nyíló szárny a kilincs elfordításával megemelkedik, és a tokra felszerelt sínrendszerben a fix szárny elé tolható 

 

Hova, mikor érdemes ilyen erkélyajtót beépíteni? Engedje be otthonába a természetet....

Emelő-toló ajtó alkalmazásával olyan tereket hozhatunk létre, melyeket átjár a fény, szép kilátást nyújtanak, és az épület hangsúlyos részévé válnak. Helytakarékos kialakításuk lehetővé teszi nagyvonalú terek megvalósítását, és növeli a lakókomfortot. Az internorm emelő-toló ajtajaival szinte bármilyen egyedi elképzelés megvalósítható. Nincsenek többé zavaró nyíló ajtók, melyek tolakodóan hatnak a lakótérben. Sem ajtószárnyak, melyek értékes helyet rabolnak el. Egy könnyedén félrehúzható üvegfelület számolja fel a határt a külső és a belső terek között. 

Elegáns, a természetes fényt maximálisan áteresztő üvegépítészet - az internorm emelő-toló ajtóival új perspektívák nyílnak Ön előtt a lakótér kialakításakor. Majdnem teljesen hangatalan és a gyerekek számára is könnyen mozgatható az erkélyhez, teraszhoz, vagy kerthez szolgáló emelő-toló ajtó. 

A jól kidolgozott profilok, valamint a jó minőségű hőszigetelő üveg révén az ajtók kiemelkedő hőszigetelési értékkel rendelkeznek. Az emelő-toló ajtó küszöbét úgy tervezték, hogy a külső- és belső terek között hermtikusan zárjon. Ezáltal a nyílászáró rendszer belső oldalán hatékonyan elkerülhető a hideg padlófelület. Ez a rendszer széles választásai lehetőséget kínál, többféle nyitási módot és széles teret biztosít Önnek a kialakítás területén. 

Milyen színekben és méretekben lehet kapni?

Emelő-toló erkélyajtajainkat az Ön igényeinek megfelelően egyedi méretekben készítjük, valamint rendkívül széles színválasztékból is válogathat. 

Méretválaszték:

Nincs többé szükség arra, hogy standard méretekre korlátozza magát, élje ki bátran építészeti kreativítását, és hozza ki a maximumot a beépítési környezet adta lehetőségekből!! 

Válasszon akár műanyag, műanyag-alumínium vagy fa-alumínium emelő-toló ajtót -  az internorm minőségében és a mi szakértelmünkben garantáltan nem fog csalódni.

Tekintse meg referenciáinkat!

                     

 

 

 

 

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?