Pókdaru bérlés
Hírek

Pókdaru bérlés

PÓKDARU BÉRLÉS

A BEFARD Magyarországi partnerként nemcsak a BEFARD termékek forgalmazásával, hanem eszközeink bérbeadásával (kizárólag kiszállással, szakképzett kollégánk segítségével) és a különböző daruzási feladatok elvégzésével is foglalkozunk.  

BEFARD TB5000 pókdaru 
A termék egyedisége nem csupán abban rejlik, hogy akár 2400kg súlyt is képes megemelni, hanem dual hajtáslánccal rendelkezik (benzin és elektromos), így belső térben is korlátozások nélkül használható. A pókdaruhoz számos kiegészítő társítható, mint például az XP600 vákuumos emelő, mely 600kg súlyú üvegemelési kapacitással rendelkezik.
Bővebben itt tájékozódhat a daruról. 

BEFARD XC800
A robot pótolhatatlan eszköz ablakok, üvegek és más sík felületek felszerelésénél és szállításánál. Kialakításának köszönhetően kül- és beltéri munkák elvégzésére is alkalmas. Gyors, precíz és mindenek előtt biztonságos munkavégzést biztosít üveglapok emeléséhez, mozgatásához és behelyezéséhez. 
Bővebben itt tájékozódhat az üvegező robotról.

DARU BÉRLÉS MENETE:
Telefonos vagy e-mailos megkeresést követően egyeztetjük a daruzás időpontját, helyszínét, az elvégzendő feladatokat, az üveg, nyílászáró paramétereit (súly, méret). Igény esetén személyesen kimegyünk a helyszínre előtte. Termékeink bérlése esetén a bérleti időtartam 1nap (8:00-16:00). Zalaegerszeg belterületén félnapos bérleti lehetőséget is tudunk biztosítani 4 órás időkerettel. A bérlés minden esetben magában foglalja a szakképzett darukezelő munkáját is. 


Célunk hogy partnereink, legyenek akár magánszemélyek vagy vállalkozások, egyéni/eseti problémáira szakszerű megoldást kínáljuk és értéket teremtsünk.

Ajánlatkérés és bővebb információ: www.befard.hu – info@befard.hu , kapcsolattartó: Szűcs László - +3620/277-8310

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?