Varázsházikó 2023!
Hírek

Varázsházikó 2023!

Négy cégtulajdonos, egyben négy (akkor még) kisgyermekes apuka indította útjára a programot – ami egy játékos, interaktív házépítő verseny, újrahasznosított anyagokból, - évekkel ezelőtt azzal a céllal, hogy valami pluszt is átadhassanak a jövő nemzedékének. Mégpedig elveket, értékeket, amelyeket vállalatukban munkájuk során képviselnek, és mindennapjaikban magukénak vallanak. Így történt az, hogy egy szimpla támogatási rendszer a hozzáadott értékkel kiegészülve megkapta a Magyar Üzleti Felelősség, a CSR Hungary díjat és védjegyet. A programalapító vállalatvezetők kiemelten fontosnak tartják, hogy már az oktatás korai szakaszában játékos keretek között tanulják meg a gyermekek azokat az elveket, amelyek olyan fontosak lesznek felnőtt korukban. Ezek az értékek a környezettudatosság, az újrahasznosítás és a hatékony energiafelhasználás elvei.

Zala megye összes óvodájából várjuk a pályaműveket, ahol az óvoda 1 MILLIÓ FORINT értékű fejlesztési támogatást, a nyertes gyerekek pedig nagy értékű iskolakezdési utalványt nyerhetnek. 
 

FELADAT:
Otthon fellelhető, újra hasznosítható anyagokból - ami a szemétben végezné – saját varázsházikó megépítése.
Fontos: az zsűri értékelése során a pici gyerek kezek munkája fog számítani!
Házikó mérete nagyságrendileg: 50x50x50 cm maximum

HELYEZÉSEK

ONLINE SZAVAZÁS GYŐZTESEI
1. helyezett: 50 000 Ft értékű iskolakezdési utalvány
2. helyezett: 40 000 Ft értékű iskolakezdési utalvány
3. helyezett: 30 000 Ft értékű iskolakezdési utalvány


SZAKMAI ZSŰRI ÉRTÉKELÉSE ALAPJÁN
A szakmai zsűri az online szavazáson első 30 helyezett pályaművet értékeli, amelyből kikerül a nyertes pályamű. A nyertes pályamű készítője 50 000 Ft értékű iskolakezdési utalványt kap, az óvodája pedig 
1 MILLIÓ FORINT értékű fejlesztési támogatást, óvoda szépítést az Etalon Zala Kft. kivitelezésében. 

 

Bővebb infó és regisztráció: www.varazshaziko.hu 


 

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?