Így dolgozunk mi
Cégünk

Így dolgozunk mi

ÍGY DOLGOZUNK MI: 

Szolgáltatásainkkal kívánunk többet és jobbat nyújtani, arra törekszünk, hogy munkatársaink magasabb áru- és termékismerettel rendelkezzenek. Nem csak eladni szeretnénk, de szakmai tanácsokkal is segítjük megrendelőinket.

Az évek során leginkább arra törekedtünk, hogy amint a szaktanácsadásnál, úgy a felmérésnél és a beépítésnél is jól felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező, minőségi, pontos, precíz, és gyors munkát végző munkatársaink álljanak rendelkezésedre. Úgy alakítottuk ki értékesítési rendszerünket, hogy a kivitelező beruházó cégek igényeinek megfelelően egyedi feltételeket, a lakossági vevőinknek pedig alacsony árakat kínálhassunk.

Időrendi sorrendben ezeket a fázisokat nyújtjuk megrendelőinknek, így dolgozunk Mi:

 

  1. Konzultáció: Megkeresésünkre időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóra, mely alkalomkor lehetőségeket/javaslatokat teszünk. Amennyiben még a tervezési fázisban csatlakozunk, felvesszük a kapcsolatot a tervezővel. Igény esetén referencialátogatásra tudjuk vinni az ügyfelet, megmutatni a már elkészült projekteket.
  2. Ajánlatkészítés: A személyes találkozót követően kidolgozzuk személyre szabott ajánlatunkat.
  3. Felmérés
  4. Szerződés és finanszírozás: Minden esteben szerződéssel dolgozunk, melyben rögzítjük a megrendeléssel, kivitelezéssel, fizetéssel és szállítással kapcsolatos részleteket
  5. Kapcsolattartás: A teljes munka alatt folyamatos kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel
  6. A munkálatok elvégzésével a megrendelővel egyeztetve történik a munkaterület átadás-átvétele
  7. Természetesen az általunk végzett munkára garanciát vállalunk.

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?