Szövetárnyékolók
Schlotterer

Szövetárnyékolók

A Voro ZIP rendszerek, azaz a külső szövetárnyékolók amellett, hogy fényvisszaverő hatásúak, védenek a hő ellen, miközben a kilátást sem gátolják – a kis méretű dobozok által nagy ablakokra és nagy homlokzati felületekre is alkalmazhatóak. A kiváló minőségű szövetanyag stabilitásának és rugalmasságának köszönhetően magas fokú szélellenállósággal bír. A screen-ek egyszerűen tisztíthatóak, vízlepergető és légáteresztő hatásuknak köszönhetően hosszú élettartamúak, továbbá ellenállnak az UV-sugaraknak is. Megakadályozzák a közvetlen napsugárzást és felmelegedést, ezáltal csökkentik a klímaberendezések használatának költségét. A szövetárnyékolók előtétdobozok formájában három kivitelben kaphatóak: VORO (szögletes) VORO BRAVO (kerek) és VORO PUTZ (bevakolt).

VORO ZIP-90: a szinterezett alumíniumburkolatú szögletes kivitelezésű kis előtétdoboz valamennyi RAL színben elérhető. Kiváló választás újépítésű házak esetében, de utólagos beépítésnél is alkalmazható. 

VORO ZIP BRAVO: valamennyi RAL színben elérhető, a kerek előtétdoboz modern hangsúlyt kölcsönöz a homlokzatnak. 

VORO ZIP PUTZ-90:az előtétdoboz a homlokzat mögött bújik el. Egyaránt alkalmazható újépítésű házak esetén és felújításkor is. 

A szövetek tekintetében is széles a kínálat, hiszen üvegszálas, poliészter vagy akár egy speciális anyag is választható.

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?