Daruértékesítés
Daruértékesítés

Daruértékesítés

DARUÉRTÉKESÍTÉS – BEFARD

Európa egyik vezető HDS darukat gyártó cégének vagyunk a kizárólagos Magyarországi viszonteladói.  Átfogó megoldásokat kínálunk az áruk gyors, stabil, biztonságos és hatékony mozgatására valamint rakodására. Termékválasztékunk magában foglal HDS rakodódarukat – 3,5 tonnáig könnyű tehergépjárművekhez és pótkocsikhoz, valamint üvegszállító- és szerelő gépekhez- különböző anyagmozgatókat, mini darukat és vákuumfogókat. Gépeink már a gyártási szakaszban számos szilárdsági és minőségi teszten mennek keresztül. Minden BEFARD termék megfelel a gépekről szóló minőségbiztosítási alapelveknek és elvárásoknak. Termékeink az Európai Unió által meghatározott CE jelöléssel vannak ellátva. Küldetésünk, hogy személyre szabott és megbízható megoldásokat nyújtsunk az áruk rakodására és szállítására. Az általunk gyártott eszközöket magas fokú használhatóság és teherbírás, valamint kiváló ár/érték arány jellemzi.

A daruk és hidraulikus kiegészítők értékesítésén kívül bérdaruzással  is foglalkozunk. Szolgáltatásunk komplex, hiszen a daruzáshoz szükséges eszközöket, azok szállítását és a szakképzett darukezelőt is mi biztosítjuk ügyfeleink számára. A BEFARD ideális partner mindenki számára, aki értékeli a megbízhatóságot, a funkcionalitást és a hatékonyságot. 

Célunk hogy partnereink, legyenek akár magánszemélyek vagy vállalkozások, egyéni/eseti problémáira szakszerű megoldást kínáljuk és értéket teremtsünk.

Ajánlatkérés és bővebb információ: www.befard.huinfo@befard.hu , kapcsolattartó: Szűcs László - +3620/277-8310

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?