Internorm Alumínium bejárati ajtók
Internorm Bejárati ajtók

Internorm Alumínium bejárati ajtók

Az Internorm alumínium bejárati ajtók hosszú élettartamuk és időjárásállóságuk mellett egy könnyen ápolható felülettel rendelkeznek. Intelligens rétegfelépítésüknek köszönhetően kiváló hang- és hőszigetelési értékűek. Nagyfokú stabilitásukról az intelligens, többrétegű felépítés gondoskodik. Az alumínium bejárati ajtók nem csak a kialakításokban és színválasztásokban kínálnak széles választékot, ezek az ajtók ráadásul könnyen ápolhatók és hosszú élettartamúak. Az alapkivitelben is 5 pontos vasalat betörésbiztossá teszi ezeket az ajtókat. Mind kívülről, mind belülről sokféle színben választható a felület és az ablakkeretek megjelenéséhez lehet igazítani az ajtóét is. A különböző ajtólap designok egyedi kialakítási lehetőséget biztosítanak.

AT500-as típus kívül és belül profilozott, a kiváló hőszigetelést a 3 kamrás keretprofil és hab szigetelőmag biztosítja. Ez a típus megbízható betörésvédelemmel rendelkezik RC3-ig. 
AT510-es típus belül profilozott, , a kiváló hőszigetelést a 3 kamrás keretprofil és hab szigetelőmag biztosítja. Opcionálisan rejtett ajtópánttal is rendelhető. 
AT520-as típus belül profilozott, kívül szögletes kialakítású, , a kiváló hőszigetelést a 3 kamrás keretprofil és hab szigetelőmag biztosítja. Opcionálisan rejtett ajtópánttal is rendelhető.
AT530-as típus kívül és belül szögletes kialakítású, a kiváló hőszigetelést a 3 kamrás keretprofil és hab szigetelőmag biztosítja. Opcionálisan rejtett ajtópánttal is rendelhető.
AT540-s típus kívül és belül síkbanfutó, a kiváló hőszigetelést a 3 kamrás keretprofil és hab szigetelőmag biztosítja. A rejtett ajtópántok már alapkivitelben szériafelszerelésként rendelhető. 

TERVEZZE MEG EGYEDI BEJÁRATI AJTAJÁT!

Az internorm ajtóvarázslójának segítségével egyszerűen és gyorsan tervezze meg online az ön által megálmodott bejárati ajtót. 


 

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?