Internorm Fa/alumínium bejárati ajtók
Internorm Bejárati ajtók

Internorm Fa/alumínium bejárati ajtók

Egy fal-alu bejárati ajtó melegséget áraszt, kellemes hangulatot sugároz, jellegzetes megjelenést biztosít. A fa-alumínium bejárati ajtók tiszta vonalvezetését kiemelik a rejtett vasalatok, a süllyesztett fogantyúk, az egyenes vonalú díszítőelemek, valamint a nemesacél betétek. Mind kívül, mind belül a felületek sokféle színben választhatóak.  A fa, a termohab és az alumínium kiforrott együttese gondoskodik a kiemelkedő hő- és hangszigetelési értékekről, passzívházakhoz is alkalmasak. A 121 mm-ig terjedő beépítési mélységnek köszönhetően ezek az ajtók különösen stabilak és a többrétegű szerkezetnek köszönhetően kimondottan betörésbiztosak.

A HT400-as bejárati ajtó többpontos reteszeléssel, alapkivitelben RC2-es biztonsági fokozattal rendelkezik, 93mm-es beépítési mélysége és innovatív fa/thermohab/alumínium felépítése kiváló hőszigetelést (0,73 W/m2K-ig), rétegelt lemez konstrukciója nagyfokú stabilitást biztosít.

A HT410 modern, egy síkban futó designja, rejtett pántokkal kiegészülve egyedi megjelenést biztosít. A HT410-es ajtót 121mm-es beépítési mélysége, és lemez konstrukciója rendkívül stabillá, és minősített passzívházakhoz alkalmassá teszi (0,73 W/m2K), mindezt alapkivitelben RC2-es biztonsági fokozattal kiegészülve.

 

 

TERVEZZE MEG EGYEDI BEJÁRATI AJTAJÁT!

Az internorm ajtóvarázslójának segítségével egyszerűen és gyorsan tervezze meg online az ön által megálmodott bejárati ajtót. 

 

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?