Termékeink

Internorm Műanyag/alu ablakok

A műanyag ideális alapanyaga a nyílászárók jelentős részének, mivel mérettartó és teljes mértékben homogén, mint alapanyag pedig modern és korszerű. A műanyag ablak külső oldalára felhelyezett alumínium borítás sokféle színben választható, tartós felületkezelésének köszönhetően több évtizeden keresztül megtartja szépségét.A fehér műanyag ablakok továbbra is a legkedveltebb ablakok. Nagyon sok ügyfél azonban már műanyag-alu ablakokat választ - és nem ok nélkül. A külső oldali alumínium borítás nem csupán az ápolást könnyíti meg, de sok színben és felülettel is kialakítható. 

Mi az Internormnál a műanyag-alu ablakokat pontosan az ön által egyedileg rendelt  kivitelben gyártjuk. Ön választja ki az ablakok méretét, színét, vasalatát, kilincseit, ablakformát, sőt az árnyékolást és a belátás elleni védelmet is. A nyíló, a bukó-nyíló vagy csak bukó ablakaink mellett kínálatunkban megtalálhatóak a fix üvegezések, az erkély- és teraszajtók, vagy a nagyméretű üvegezések. Toló ablakokat és ajtókat, valamint emelő-tolóa ajtókat is kínálunk önnek műanyag-alumínium alapanyagból.

Természetesen ablakaink betörésbiztosak és kiváló hő- és hangszigeteléssel rendelkeznek. Nagy hangsúlyt fektetünk a legkisebb részletek kidolgozására is. Éppen ezért az alumínium borításnál a sarokkidolgozás is kifogástalan, az alumíniumnak szép a megjelenése és hosszú ideig tartó védelmet garantál.

AJÁNLATOT KÉREK

Termékeink

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?