Pergola
Téli kert, üvegtető, pergola

Pergola

A pergolák maradéktalanul megadják a nyitott tér varázsát. Az időjárási tényezőktől függetlenül mindig ideális hőmérsékletet és komfortérzetet nyújtanak. Modern megjelenésű térfedést biztosítanak a szabadtéri kikapcsolódáshoz. A korszakalkotó pergolákat variálhatóságuk, egyedi kialakításuk méltán emelik az egyik legelőkelőbb kültéri árnyékolók közé. Ezek a pergolák ma már az épületünk részévén kívánnak válni, építészeti elemként is megjelennek. Az egyes rendszerek alap kiviteltől a fényűző, egyedi megoldásokig széles sprektumban kiszolgálják a vásárlók igényeit. Kifinomult megoldásaink révén egy nagyon kellemes, komfortos teret tudnak létrehozni a teraszon. Az egyszerűbb kivitelezésű termékeinken túl a pergoláink között helyet kaptak az olyan, akár télen is használható, üveggel, oldalárnyékolóval ellátott komplex rendszerek, amelyeknél a kültérhez mérten lehető legteljesebb komfortot különböző módon kivitelezett oldalzárásokkal, fűtőpanelekkel, világítással, hangtechnikával biztosítják. Ezek közül számos kombinálható okos házvezérlési rendszerekkel, önálló intelligens vezérléssel is rendelkeznek, melyek akár applikáción keresztül, telefonról irányíthatóak.  S egyben védelmet is nyújtanak az árnyékolni kívánt erkélyek, teraszok vagy tetőterek számára. Robusztusságuk és időjárásnak való ellenállásuk miatt tökéletes alternatívát jelentenek az ernyőkkel, napellenző ponyvákkal szemben. 

 

Beszélhetünk ún. bioklimatikus, ponyvás vagy fixtetős pergoláról is:


A bioklimatikus pergolák egyik legkiemelkedőbb előnye, hogy a lamelláinak  mozgatása révén biztosítani tudja a levegő áramlását, így nem szorul meg a meleg levegő az árnyékoló alatt.


A ponyvás pergola egy teljesen elhúzható árnyékoló, így a pergola teteje teljesen ki tud nyúlni, akár a teraszon túl is. Motorizált így egy gombnyomással irányítható. 


Az ún. fixtetős pergolák előtetők, teraszok, kocsibeállók vagy akár erkélyek árnyékolására tökéletesen alkalmasak. Ezek lehetnek akár üvegtetősek, vagy polikarbonátból készültek is. 


 

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?