Üveg teraszfedések
Téli kert, üvegtető, pergola

Üveg teraszfedések

A teraszfedésre alkalmas üvegtetők egyik kiemelkedő előnye, hogy szinte minden építési szituációra megtalálható a legoptimálisabb megoldás. Nem csak többféle alapanyag közül választhat, de különböző tetőtípusokból, és számtalan formai kivitelből is. Így abszolút adott a lehetőség, hogy minden egyedi igényt megvalósíthasson, fájdalmas kompromisszumok nélkül. Az egyszerű üvegtetők megbízható védelmet nyújtanak az eső ellen. Mégis, ha függőleges, eltolható üvegelemeket ad hozzá, üvegházzá válik, amely megvéd mindenféle széltől és időjárástól. A tetők és a függőleges elemek pontosan úgy lettek kialakítva, hogy a legapróbb részletekig tökéletes összhangban működjenek egymással. Rengeteg különböző dizájn, szín, anyag és opcionális funkció – a Solarlux alumínium és fa/alumínium terasztetői tökéletesen illeszkednek otthona építészetébe. Egyszerű üvegtetőnk megbízható védelmet nyújt az eső ellen. Ha azonban függőleges, eltolható üvegelemeket ad hozzá, akkor üvegházzá válik, amely megvédi Önt mindenféle széltől és időjárástól. A tetők és a függőleges elemek pontosan úgy lettek kialakítva, hogy a legapróbb részletekig tökéletes összhangban működjenek egymással. Ugyanez vonatkozik a tartozékok széles választékára:

Napvédelem: A kiváló minőségű napellenzők tökéletes napvédelmet nyújtanak: felülre, függőlegesen vagy üveg alatti napellenzőként szerelve.
Világítás: Élvezze a langyos nyári éjszakákat – a beépített LED spotlámpák tökéletes megvilágításba helyezik üvegházát.
Sugárzó fűtőtest: A Heatscope TM dizájner sugárzó fűtőtest minden bizonnyal lenyűgözi Önt csúcsminőségű dizájner esztétikájával, modern infravörös technológiája pedig otthonosan és melegen tartja. 
Vezérlőrendszer: Az innovatív vezérlőrendszer lehetővé teszi a napellenző és a világítás vezeték nélküli vezérlését. 
 

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?