Ajtót nyitunk a modernitás felé! Miért válasszunk alumínium bejárati ajtót?
Hírek

Ajtót nyitunk a modernitás felé! Miért válasszunk alumínium bejárati ajtót?

A modern építészet egyik legkedveltebb elemévé vált az utóbbi időkben a különleges stílusvilágot képviselő alumínium bejárati ajtó, melynek titka, hogy a funkcionalitáson túl nagy hangsúly helyeződik a letisztult elegáns megjelenésre is. A fémből készült ajtók így különleges és egyedi építészeti megoldásoknak szolgálnak alapanyagként.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy ügyfeleinknek, vásárlóinknak csak és kizárólag a legjobb minőséget nyújtsuk minden téren, legyen szó bármilyen nyílászáróról. Ennek jegyében elismert gyártók ablak-, és ajtóprofiljait használjuk az egyedi igényeknek és elvárásoknak megfelelően. 

Nincs ez másképp az alumínium bejárati ajtó esetében sem, hiszen az internorm kínálatában szereplő ajtók prémium kategóriát képviselnek. Mind a műanyag, mind az alumínium bejárati ajtó megvásárlásának megvan a maga előnye, habár napjainkban a funkcionlaitás tekintetében nem tapasztalhatók nagyobb eltérések. Sokkal inkább függnek a márkától egy ajtó képességei, mintsem az alapanyagtól. Mindazonáltal a fém bejárati ajtó nagy előnyt élvez egy szempontból, ez pedig a megjelenés . Félreértés ne essék, a modern műanyag ajtók is nagyon szépek tudnak lenni, azonban vannak olyan építészeti megoldások, ahol egyszerűen nem illik a képbe a műanyag ajtó. Egy-egy különleges, egyedi alumínium bejárati ajtó beszerelésével rendkívüli módon meg tudjuk adni otthonunk, irodánk egyedi arculatát. Ezek a gyártmányok az egyediség mellett a letisztultságot, az eleganciát képviselik.

Az alumíniumból készült ajtók különlegessége abban rejlik, hogy a biztonság és az időtállóság mellett teret enged az architektúrának és a lakberendezés szabadságának. Lényegében bárhol megállják a helyüket legyen szó régebbi épületről, vagy újépítésű, modern konstrukciókról. Az alumínium bejárati ajtók kapcsán nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy élettartamot figyelembe véve, megfelelő karbantartás mellett, messze a leghatékonyabb megoldás. Alapanyagánál fogva a könnyű szerkezet párosul a strapabírósággal. Ezen ajtók által nyújtott stabilitás nem csupán az időjárás viszontagságaival szemben jelent hosszú távú megoldást, de a betörések ellen is védelmet nyújt. 

 

Tökéletes hőszigetelés:

A nyílászárók legfontosabb feladati közé tartozik a tökéletes hő- és hangszigetelés. Az internorm által gyártók ajtók kíváló értékekkel rendelkeznek ennek kapcsán. Ezek a gyártmányok gond nélkül megállják a helyüket az alacsony energiaíényű épületekben, passzívházakban. A passzívházak építése egyre vonzóbb megoldás sokak számára hazánkban.

Biztonság:

Nem mehetünk el szó nélkül a bejárati ajtók legfontosabb funkciója -  a biztonság garantálása mellett sem. Sokan úgy vélik, hogy egy fémből készült bejárati ajtó jóval hatékonyabb védelmet nyújt a betörőkkel szemben, mint például egy műanyag ajtó. Ugyanakkor elsősorban nem az alapanyag, hanem a zárszerkezet az ami számít. A betörésvédelem 70%-ért elsősorban a zárszerkezet felel. Az internorm bejárati ajtajai egytől-egyig kitűnő biztonsági fokozattal vannak ellátva.

Az időjárás sem okoz gondot:

Az alumínium ajtó anyagánál fogva rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A kültéri fém ajtó nagy előnye, hogy a napsugárzás, az eső és a fagy sem tud kárt okozni benne. 

Tekintse meg referenciáinkat!

                      

 

 

 

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?