Bemutatkozás
Cégünk

Bemutatkozás

BEMUTATKOZÁS/CÉGÜNKRŐL

Etalon Zala Kft. – etalon a minőségben!

Cégünket 2003-ban alapította – Szűcs Róbert, Németh Norbert, Henczi István és Süle Sándor, mint cégtulajdonosok. Kezdetben homlokzati nyílászáró kereskedelemmel és beépítéssel foglalkoztunk, melyet az évek előrehaladtával a megrendelői igényeknek eleget téve folyamatosan bővítettünk. Az elmúlt közel 2 évtizedben igyekeztünk az építőipar minden szegmensét lefedni – nyílászárókereskedelem és beépítés, árnyékolástechnikai megoldások, generálkivitelezés, passzív házak építése, innovatív megoldások, szakmai tanácsadás - így váltunk az építőipar meghatározó piaci szereplőjévé.

Elsődleges célunk, hogy minőségi anyagokól, minőségi munkát végezzünk, emellett magas színvonalú tanácsadási szolgáltatást biztosítsunk ügyfeleink számára.

Cégünk számos referenciát tudhat maga mögött országszerte, megfelelő garanciát nyújtva a megrendelői bizalom megőrzésére. Megrendelőink nem csak a magánszférából (családi házak) kerülnek ki, hanem a vállalati- és állami szektorban is büszkék vagyunk elvégzett munkáinkra.

Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy Európa No1. ablakmárkájának – az Internormnak – egyedüli minősített márkaképviselete vagyunk a környéken. A prémium minőségéről ismert, több mint 90 éves múlttal rendelkező márka egyedülálló módon 9 passzívház tanúsítvánnyal rendelkezik, vezető kompetenciával bír az energiahatékony ablakok és ajtók terén, mely szorosan összefügg cégfilozófiánkkal: Szerintünk a jövő a környezettudatosságban rejlik, a megújuló energiák használatát a modern építészet egyik alappillérének tartjuk.

2021 jelentős évnek számított cégünk életében, hiszen egy régi álmunk vált valóra azzal, hogy beköltözhettünk új bemutatótermünkbe, mely az ország legnagyobb internorm bemutatóterme.

Cégünk komplex szolgáltatást nyújt a nyílászárók világában. Nyílászáró szaküzletünkben egyaránt megtalálhatóak: műanyag ablakok, műanyag-alu ablakok, fa ablakok, fa-alu ablakok, de emellett beltéri- és bejárati ajtók forgalmazásával és beépítésével is foglalkozunk. A nyílászárókon túl árnyékolástechnikai eszközök: redőnyök, zsaluziák, szövetárnyékolók értékesítésével és felszerelésével is foglalkozunk. 

 

 

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?