Homlokzati nyílászárók -ablak, ajtó
Homlokzati nyílászárók

Homlokzati nyílászárók -ablak, ajtó

TUDTA, HOGY MANAPSÁG MILYEN SOKFÉLE ABLAK LÉTEZIK?

Termékeink egyszerre ötvözik a kiváló minőséget, az innovatív megoldásokat és a letisztult dizájnt. Amennyiben Ön építkezik vagy felújítás előtt áll, akkor jó helyen jár! Mind a tervezés, az ablak készítés és a beépítés során számíthat szakértő csapatunk professzionális munkájára. Kínálatunkban megtalálható Európa No1. ablakgyártójának – INTERNORM  - a termékei is, melyek között a műanyag, műanyag-alumínium vagy a fa-alumínium anyagokból is választhat, továbbá fa és alumínium ablakok is szerepelnek a kínálatunkban.

A PRÉMIUM KATEGÓRIÁTÓL A STANDARD MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKIG NÁLUNK MINDENT MEGTALÁL!

Internorm nyílászárók

Prémium nyílászárók Európa No1. ablakgyártójától az Ön otthonába! 
Európa piacvezető ablakgyártója élen jár az innováció és minőség terén, mindezt bizonyítja a több, mint 90 éves hagyomány és tapasztalat, a folyamatosan megújuló technológia. Minden Internorm nyílászáró pontosan az Ön elképzelései szerint készül. 

Fa nyílászárók

A természetesség, a dizájn és az időtálló minőség jegyében készülnek a legújabb trendek szerint fa nyílászáróink is! A fa természetes érzete, illata, megjelenése egészen más hangulatot, élményt vált ki belőlünk, mint a műanyag vagy alumínium alapanyagú nyílászárók. A fa ablakok leginkább természetességükkel hódítanak, de ami előny, az egyben hátrány is, általában gyorsabban használódnak el az időjárás viszontagságai közepette.

Aluminium nyílászárók

Az alumínium ajtók, ablakok korunk legdivatosabb nyílászáró elemei. Egy modern, tartós és energiatakarékos megoldás, amely lassan meghódítja a házépítést. Az alumínium ablakrendszerek kiváló szigetelő tulajdonságokkal, hosszú élettartammal és színtartósággal rendelkeznek. Az alumíniumot a profilok nagy statikus szilárdsága jellemzi, ami különösen a túlméretezett konstrukciós megoldások előnye. Rendkívül könnyen kezelhetők is. Nem igényel karbantartást.

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?