Redőnyök
Schlotterer

Redőnyök

Az árnyékolástechnika egyik fő elemeit jelentik, az energiamegtakarítás mesterei. A nyári időszakban a napsugarakat már az ablaküvegig sem engedik eljutni csökkentve ezzel a belső tér hőmérsékletét, télen pedig a lamellák zárt állapotban javítják az ablakok hőszigetelő értékét, mérsékelve ezzel a fűtési költséget.  Kellemesen besötétítik a helyiségeket az alváshoz, nagyban hozzájárulnak a zajszigeteléshez is, valamint akadályt képeznek a betörőkkel szemben. Beépítésükre 2 féle megoldás létezik, melyek: előtétredőnyök és a ráépített redőnyök.

Előtétredőnyök: A Schlotterer Voro előtét redőnyei a homlokzatba rejthetőek, vagy utólagosan az ablakkeretre szerelhetőek, kis méreteinek köszönhetően felújításhoz is kifejezetten alkalmasak. Minden ablaktípushoz megfelelőek, az óriási színválasztéknak köszönhetően tökéletes egységet képeznek a homlokzaton a nyílászárókkal. Alumíniumból készülnek, időjárás állóságuk mellett a feltolás elleni védelemmel kiegészülve optimális betörés elleni biztonságot nyújtanak. A Schlotterer VORO előtétredőnyei három kivitelben érhetőek el: VORO (szögletes vagy ferde szélű), VORO BRAVO (lekerekített) és VORO PUTZ (észrevétlen, bevakolt). A lamellákat tekintve 2 féle típus közül lehet választani: alumínium vagy PVC.

Ráépített redőnyök: A ráépíthető doboz láthatatlan marad, a nyílászáró és a redőny tökéletes egységet képez. Egy további előny: a ráépített redőnyöket az adott nyílászárókkal együtt szállítják és építik egybe. Így nincs szükség további lépésekre.
2 féle típust különböztetünk meg: RESA ráépített redőnyelem és a MIRO K Mini ráépített redőny.

RESA ráépített redőnyelem: A RESA ráépített redőnyelemét az építkezésnél be kell tervezni. A nyílászáróval együtt, egy redőny-ablak egységként építik be. A RESA azonnal használatra kész, és optimális hang- és hőszigetelést biztosít (minősítés szerint).

MIRO K Mini ráépített redőny: A MIRO K redőny PVC-ből készült doboza kis helyigényének köszönhetően kifejezetten jól használható régi házak felújításánál és újépítésű épületeknél egyaránt.

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?