Rovarvédelem
Schlotterer

Rovarvédelem

A rovarok elleni védelem rendkívül fontos tényező otthonunkban, a Schlotterer rovar és akár pollenvédelmi rendszerek valamennyi nyílászáróhoz megfelelően rendelhetőek, fix keretes, rolós, nyíló és toló kivitelben, emellett személyre szabott színek és formák közül választhatnak. Az IGI rovarháló rendszerek keretei porszórt, húzott alumíniumprofilokból készülnek, masszívak, korrózióállóak és könnyen kezelhetőek. A hálók finom szövésű és erős üvegszálas anyagból, illetve nemesacélból készülnek. A pollenvédelemben a finomszövésű, speciális bevonattal ellátott 4PLUS háló nyújt segítséget. A speciális bevonatnak köszönhetően egyfajta taszító hatással bír, így tartva távol a polleneket.

Pliszé rovarháló ajtó: a pliszé ajtó harmónikaként oldalra húzható össze. Kiválóan alkalmas utólagos felszerelésre, illetve kis helyigényű beépítésű szituációkhoz. 

Fix keretek: ideális megoldás ablakokra, fúrás és csavarozás nélkül összeszerelhető. A méretre szabott fix keretek belülről egyszerűen és gyorsan be- és kiakaszthatóak. 

Nyílókeretek: a nyílókeretes szúnyoghálók sok helyen alkalmazhatóak, de leginkább kültéri, például: terasz-, erkély- és télikertajtókra illenek. 

Tolókeretek: stabil felépítés nagy, többszárnyú ajtókhoz vagy teljes ablaksorokhoz. A tolókeretek különösen helytakarékosak, így jól illenek erkélyekre is. 

Roló: ideális szezonális megoldás ablakokra. A téli hónapokban a szúnyoghálók a rolótokban tárolhatók, így védettek az időjárás viszontagságaitól.

Választható hálók tekintetében is igencsak széles a választásai lehetőség: 

4PLUS hálók: ezek az ultra finom szúnyoghálók a rovarvédelmet pollenszűréssel egészítik ki, a speciális bevonatnak köszönhetően akár 86%-al csökkentik a bejutó pollen mennyiségét. 

Üvegszálas hálók: a műanyag bevonatú üvegszálas háló nemcsak stabil és tartós, hanem különösen légáteresztő is.

Petscreen hálók: ezek a háziállatbarát rovarvédő hálók különösen magas szakítószilárdsággal rendelkeznek, így a kiskedvencek sem tudják elszakítani. 

V2A nemesacélháló: a megnövekedett igényre tervezett rovarvédő háló védelmet nyújt a rovarok és akár a rágcsálók ellen is, széleskörűen alkalmazható és nagyon könnyen tisztítható.

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?