Billenő garázskapuk
Novoferm garázskapuk

Billenő garázskapuk

A billenő kapuk a garázskapuk jól bevált klasszikusai, melyek széles körben elterjedtek. A kapuk egy horganyzott ajtólapból állnak, amelyet az oldalain lévő kiegyensúlyozó rugóval ellátott karok mozgatnak, - igény szerint kézzel vagy elektromos meghajtással. A kapulap működéskor kileng, ezért számolni kell a garázs előtti elforduláshoz szükséges helyigénnyel. A billenő kapuk a szekcionált garázskapuk gazdaságosabb alternatívái. Kimagasló ár-teljesítmény arányt kínálnak a költségtudatos vásárlók számára anélkül, hogy le kellene mondaniuk az esztétikus kapufelületekről és egyedi tervezési lehetőségekről.  

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?

Novoferm garázskapuk

A szekcionált garázskapu tökéletes kényelmet, magas biztonságot és maximális helytakarékosságot nyújt. Különálló elemekből, úgynevezett szekciókból áll, amelyek csuklópántokkal vannak összekötve egymással.
A billenő kapuk a garázskapuk jól bevált klasszikusai, melyek széles körben elterjedtek. A kapuk egy horganyzott ajtólapból állnak, amelyet az oldalain lévő kiegyensúlyozó rugóval ellátott karok mozgatnak, - igény szerint kézzel vagy elektromos meghajtással.