Szekcionált garázskapuk
Novoferm garázskapuk

Szekcionált garázskapuk

A szekcionált garázskapu tökéletes kényelmet, magas biztonságot és maximális helytakarékosságot nyújt. Különálló elemekből, úgynevezett szekciókból áll, amelyek csuklópántokkal vannak összekötve egymással. Így a kapu nyitáskor kényelmesen a mennyezet alá csúsztatható anélkül, hogy a garázs előtt még billenőtérre lenne szükség. Előnye, hogy több hely marad a garázs előtt, ill. semmilyen módon nem befolyásolja az átmenő forgalmat, ha a garázs közút vagy járda közelében helyezkedik el. Külleme tekintetében is minden elvárásnak megfelel: minőségi alapanyagok, első osztályú kivitelezés, és a sokféle gyártmánykiviteli variációs lehetőség gondoskodik a garázs egyedi arculatáról, igazodva a ház építészeti stílusához és az Ön ízléséhez. 

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?

Novoferm garázskapuk

A szekcionált garázskapu tökéletes kényelmet, magas biztonságot és maximális helytakarékosságot nyújt. Különálló elemekből, úgynevezett szekciókból áll, amelyek csuklópántokkal vannak összekötve egymással.
A billenő kapuk a garázskapuk jól bevált klasszikusai, melyek széles körben elterjedtek. A kapuk egy horganyzott ajtólapból állnak, amelyet az oldalain lévő kiegyensúlyozó rugóval ellátott karok mozgatnak, - igény szerint kézzel vagy elektromos meghajtással.