Árnyékolástechnika és rovarvédelem
Árnyékolástechnika és rovarvédelem

Árnyékolástechnika és rovarvédelem

HASZNOS ÉS HANGULATOS - Igen, mindez együtt!  Hangulatos, elegáns és mindenek felett gazdaságos megoldás, hiszen amellet, hogy otthonát csinosítja, még energiát is megtakaríthat vele. 

Napjaink építészetében fontos szerepet játszik az árnyékolástechnika. Amellett, hogy nyáron hűtenek, télen javítják az ablakok hőszigetelési értékét, egész évben irányítják a természetes fényt az életterünkbe, emelve ezzel is komfortérzetünket.  Cégünk termékei között megtalálható Ausztria piacvezető gyártója a SCHLOTTERER (redőnyök, raffestore-k, szövetárnyékolók, rovarvédelem), továbbá Európa egyik prémium minőségű nap- és időjárásvédelmi technológiájának gyártója – a HELLA.

Többféle stílus, megannyi modell vár Önre, válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet, kérje szakavatott kollegáink segítségét!

Schlotterer

A kültéri, nem textil alapanyagú árnyékolástechnika területén Ausztria piacvezető gyártója a Schlotterer, melyet a kiváló minőség, kompatibilitás és innováció jellemez. A Schlotterer árnyékolók modern és letisztult kialakításukkal tökéletesen kiegészítik otthonát. 

Hella

JOBB, MINT BÁRMILYEN KLÍMABERENDEZÉS! MEGSZELIDÍTI A NAPFÉNYT. JÁTÉK A NAPPALLAL ÉS AZ ÉJSZAKÁVAL
A HELLA a nap- és időjárásvédelmi technológia egyik vezető európai gyártója. A prémium minőségre specializálódott, egyedi termékek gyártásával foglalkozó cég számára a legfontosabb, hogy termékeik egyszerűen működjenek, digitálisan vezérelhetők és hosszú élettartamúak legyenek, valamint a környezetet kímélő módon kerüljenek előállításra.

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?